Un bărbat s-a plimbat gol pușcă pe mijlocul străzii, în Plopeni

AcasăEvenimentUn bărbat s-a plimbat gol pușcă pe mijlocul străzii, în Plopeni

Poliția orașului Salcea a fost sesizată, în noaptea de vineri spre sâmbătă, prin SNUAU 112 despre faptul că pe raza localității Plopeni, pe DN 29, se deplasează un bărbat complet dezbrăcat.

În urma verificărilor, persoana în cauză a fost depistată deplasându-se pe mijlocul părții carosabile a DN 29, pe direcția Botoșani-Suceava, simulând intenția de a se arunca în fața mașinilor.

Cel în cauză a fost imobilizat de polițiști și a fost condus la sediul Poliției orașului Salcea, unde nu i s-a putut stabili identitatea, persoana în cauză vorbind incoerent, încercând să se automutileze.

A fost solicitat sprijinul unui echipaj de ambulanță care l-a preluat pe bărbat de la sediul subunității de poliție și l-a transportat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava.

Verificările sunt continuate de lucrătorii Poliției orașului Salcea în vederea stabilirii identității persoanei respective, care are următoarele semnalmente : 1,75 înălțime, atletic, păr drept grizonat scurt, cu barbă, ochi negri.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite