duminică, mai 9, 2021
Acasă Eveniment Un bătrân din Straja a murit din cauza hipotermiei

Un bătrân din Straja a murit din cauza hipotermiei

Un bătrân din Straja a murit din cauza hipotermiei.

Lucrătorii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, au fost sesizați telefonic, miercuri după-amiază, de către ofițerul de serviciu din cadrul Poliției municipiului Rădăuți, cu privire la faptul că, la Spitalul municipal Rădăuți a fost transportat un bărbat de 73 de ani, din comuna Straja, care se afla în șoc hipotermic.

Polițiștii au stabilit că, un localnic s-a deplasat miercuri, în jurul orei 15.00, la imobilul bătrânului, care locuia singur, și l-a găsit pe acesta cu geamul camerei în care se afla larg deschis, căzut lângă pat, inconștient.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al SAJ, care l-a transportat pe bărbatul de 73 de ani la Spitalul Municipal Rădăuți, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Câteva ore mai târziu lucrătorii Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că, bătrânul a decedat în unitatea spitalicească.

S-a luat legătura cu medicul de gardă al Spitalului Municipal Rădăuți, care a declarat că decesul acestuia a survenit din cauza ,,hipotermiei severe,,.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost depus la morga Spitalului Municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri