Un incendiu a distrus mai multe tractoare și o combină agricolă, la Roșcani. Focul a fost pus intenționat FOTO

Un incendiu a distrus mai multe tractoare și o combină agricolă, la Roșcani. Focul a fost pus intenționat.

Incendiul a avut loc în noaptea de luni spre marți în satul Roșcani, orașul Liteni. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pompierii militari ai Punctului de Lucru Dolhasca, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Liteni, au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la mai multe utilaje agricole, aflate în curtea unui agent economic.

La sosirea pompierilor militari, incendiul era localizat de către lucrătorii SVSU Liteni, iar pericolul de propagare a flăcărilor la vecinătăți a fost îndepărtat.

Pompierii paramedici SMURD au preluat două persoane, o femeie de 56 de ani, cu atac de panică, și un bărbat de 29 de ani, intoxicat cu monoxid de carbon, cărora le-au acordat primele îngrijiri medicale. A fost solicitat și sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, iar cele două persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, pentru investigații suplimentare.

„Incendiul a fost lichidat după două ore, în urma acestuia fiind afectate elemente combustibile de la trei tractoare și de la o combină agricolă. Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, a precizat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră