vineri, mai 20, 2022
26.3 C
Suceava
AcasăEvenimentUn individ a fost arestat după ce și-a bătut soția cu o...

Un individ a fost arestat după ce și-a bătut soția cu o coadă de topor

Un individ a fost arestat după ce și-a bătut soția cu o coadă de topor. Acesta a pus-o pe victimă să spună polițiștilor că a fost rănită după ce a căzut în curte.

Potrivit anchetatorilor, în seara zilei de 12 decembrie, în timp ce se afla la domiciliul conjugal, pe fondul unor neînțelegeri, a agresat-o pe soția sa, ce se afla în curtea locuinței. Individul i-a aplicat soției mai multe lovituri cu coada de la un topor la nivelul brațului drept, cauzându-i prin acestea leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 45-50 de zile de îngrijiri medicale echimoză, constând în excoriații și fractură 1/3 distală cubitus drept, redusă chirurgical.

Totodată, în perioada cuprinsă între 12 decembrie – 01 ianuarie, a determinat-o pe femeie, prin constrângere, adresându-i în acest sens în mod repetat amenințări cu acte de violență, să nu sesizeze organele de poliţie în legătură cu agresiunea, precum şi să nu declare cadrelor medicale faptul că leziunile la nivelul antebrațului drept au fost produse prin agresiunea săvârşită de el şi astfel să fie sesizate organele de poliţie în legătură cu agresiunea suferită, ci că a alunecat în curte şi astfel s-a lovit la mână.

Față de inculpat s-a dispus la data de 04 ianuarie, măsura reținerii pentru 24 ore, acesta fiind prezentat la data de 05 ianuarie instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

La data de 05 ianuarie procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat pentru săvârşirea infracţiunilor de ” violență în familie” și ” influențarea declarațiilor”.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humorului a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: