Un individ a fost arestat preventiv după ce a violat în mod repetat două minore pe care le avea în grijă

AcasăEvenimentUn individ a fost arestat preventiv după ce a violat în mod...

Un individ a fost arestat preventiv după ce a violat în mod repetat două minore pe care le avea în grijă

Prin ordonanţa procurorului din 29 februarie s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul M.C., sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de agresiune sexuală în formă continuată, o infracţiune de viol şi o infracţiune de coruperea sexuală a minorilor în formă continuată (două acte materiale).

Potrivit procurorilor, bărbatul în mod repetat şi în baza aceleeaşi rezoluţii infracţionale, a săvârşit un număr nedeterminat de acte de natură sexuală asupra a două persoane vătămate minore, de natură a-i produce inculpatului satisfacție sexuală, respectiv a întreţinut un act sexual cu o a treia, în timp ce persoanele vătămate minore se aflau temporar în grija sa, profitând de imposibilitatea acestora de a-şi exprima voinţa, generată de vârsta prea fragedă pentru a înțelege ce se întâmpla.

La data de 28 februarie, faţă de suspectul M.C. s-a dispus măsura preventivă a reţinerii, pentru o durată de 24 de ore.

În data de 29.02.2024, inculpatul M.C. a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Suceava cu propunere de arestare preventivă, propunere însuşită, pe numele inculpatului fiind emis mandat de arestare preventivă pentru o durată de 30 de zile.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, a circumstanțelor de comitere a faptelor.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite