Un individ a fost reținut, după ce a urcat fără permis la volan și încercat să scape de polițiști

Un individ a fost reținut, după ce a urcat fără permis la volan și încercat să scape de polițiști.

Polițiștii din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au efectuat semnal regulamentar de oprire, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei unui autoturism care rula pe sens opus pe D.J. 175 pe direcția comuna Izvoarele Sucevei spre comuna Breaza.

Conducătorul auto nu s-a conformat, rulând în continuare, motiv pentru care polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, care a fost oprit la intersecția DJ 175 cu DC Lucava.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat din comuna Fundu Moldovei, care le-a spus polițiștilor că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În continuare, în urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Totodată, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Suceava, urmând ca în cursul zilei de 21 iunie să fie prezentat procurorului de caz pentru a se analiza posibilitatea dispunerii unei alte măsuri preventive.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră