Un individ a fost reținut pentru 24 de ore după ce și-a lovit concubina, la Fălticeni

Un individ a fost reținut pentru 24 de ore după ce și-a lovit concubina, la Fălticeni

O femeie din municipiul Fălticeni a formulat vineri dimineață o plângere penală față de concubinul său, pentru săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

Cu această ocazie, s-a întocmit formularul de evaluare al riscului, stabilindu-se faptul că există risc iminent la adresa persoanei vătămate.

Victima a solicitat lucrătorilor de poliție emiterea unui ordin de protecție față de concubinul său, polițiștii emițând ordin de protecție provizoriu pe o durată de 5 zile.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni au continuat cercetările și au dispus schimbarea încadrării juridice a faptei, din infracțiunea de „lovirea sau alte violențe” în infracțiunea de „violență în familie”.

Cu ocazia audierii în calitate de persoană vătămată, femeia a declarat faptul că înainte de a fi lovită de către iubitul său, individul a pătruns fără drept în locuința sa și a refuzat să o părăsească la solicitarea acesteia, introducând totodată plângere penală și pentru săvârșirea infracțiunii de „violare de domiciliu”.

În cauză a fost continuată urmărirea penală față de suspect pentru săvârșirea infracțiunilor de „violență în familie” și „violare de domiciliu”.

Prin ordonanța din data de 15 octombrie față de suspect, polițiștii au dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind escortat și introdus în arestul IPJ Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră