spot_img

Gura Humorului. Un individ a luat cu forța o adolescentă și a vrut să o violeze într-un parc

AcasăEvenimentGura Humorului. Un individ a luat cu forța o adolescentă și a...

Gura Humorului. Un individ a luat cu forța o adolescentă și a vrut să o violeze într-un parc.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus trimiterea în judecată, sub măsura preventivă a controlului judiciar, a unui individ pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracțiunea de viol. În noaptea de 02 spre 03 iulie, acesta a dus-o cu forţa pe victimă, o minoră în vârstă de 15 ani, într-un parc situat în zona centrală a oraşului Gura Humorului, unde prin exercitarea de violenţe şi constrângeri, a încercat să întreţină relaţii sexuale împotriva voinţei acesteia.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea respectivă, în jurul orei 02.30, adolescenta a fost prinsă de agresor care a condus-o cu forţa într-un parc situat în zona centrală a oraşului Gura Humorului. Individul a prins-o pe fată de pantaloni şi a încercat să îi tragă jos de pe ea, moment în care i-a rupt nasturele şi fermoarul de la blugi. În timp ce încerca să se opună, acesta i-a solicitat să întreţină relaţii sexuale cu el, victima refuzând şi încercând să scape.

La un moment dat, cei doi au căzut pe iarbă, unde minora a continuat să se lupte cu agresorul, care a prins-o cu mâinile de gură şi de gât şi care a încercat să îi dea pantalonii jos.

Între timp, în zonă a apărut o persoană de sex masculin care a început să strige la individ să o lase în pace pe fată, că îl filmează, lucru care l-a determinat pe acesta să fugă din zonă, fiind anunţate ulterior organele de poliţie.

Pe parcursul discuţiilor cu adolescenta, la circa 20 minute din momentul sesizării, s-au desfăşurat activităţi de căutare pe raza oraşului în baza semnalmentelor descrise de aceasta.

Astfel, atacatorul a fost identificat de către echipajul de siguranţă publică, fiind condus la sediul poliţiei unde a fost recunoscut imediat de minoră şi de martorul ocular.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Gura Humorului.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img