vineri, mai 20, 2022
26.3 C
Suceava
AcasăEvenimentUn individ de 35 de ani a intrat peste o femeie în...

Un individ de 35 de ani a intrat peste o femeie în casă și a violat-o

Un individ de 35 de ani a intrat peste o femeie în casă și a violat-o

La data de 14 ianuarie, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin SNUAU 112, de către o femeie în vârstă de 65 ani, cu privire la faptul că în jurul orei 20.00, o persoană necunoscută de sex masculin, după ce a pătruns prin efracție în locuința ei, prin constrângere fizică a întreținut raporturi cu aceasta și i-a sustras telefonul mobil.

Polițiștii l-au identificat pe autor, fiind vorba despre un individ în vârstă de 35 de ani.

În urma punerii în executare a mandatului de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Rădăuți, la adresa de domiciliu și la care locuiește inculpatul M. I.C, a fost identificat și ridicat telefonul mobil, aparținând persoanei vătămate. De asemenea, au fost identificate și ridicate obiecte de vestimentație purtate de către autor la momentul comiterii faptelor.

Având în vedere probatoriul legal, prin ordonanţa procurorului din data de 16 ianuarie, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de agresor, pentru săvârșirea infracțiunilor de „viol” și „tâlhărie calificată”.

Potrivit anchetatorilor, în data de 14 ianuarie, în jurul orei 20.00, individul prin forțarea ferestrei locuinței, a pătruns fără drept în imobilul persoanei vătămate, în vârstă de 65 de ani, unde prin constrângere, după ce i-a acoperit gura cu mâinile și a trântit-o pe pat, a întreținut relații sexuale normale și anale cu aceasta, iar ulterior, cu ocazia părăsirii locului faptei, autorul a sustras telefonul mobil, dar și alte bunuri din locuință.

Inculpatul M. I. C. a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, iar în data de 17 ianuarie acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Rădăuți cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, propunere care a fost admisă.

Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: