Un individ din Câmpulung Moldovenesc a fost arestat după ce și-a amenințat cu un cuțit soția și fiica

Un individ din Câmpulung Moldovenesc a fost arestat preventiv după ce și-a amenințat cu un cuțit soția și fiica. Acesta a încălcat ordinul de protecție și a intrat peste cele două în casă.

La data de 05 septembrie, în jurul orelor 18.30, O.H.L. din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a pătruns fără drept în imobilul din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în care locuiesc soția și fiica sa minoră, a refuzat la cererea expresă a persoanei vătămate să părăsească locuința și le-a agresat fizic. Individul le-a ameninţat pe cele două cu moartea cu un cuţit pe care-l avea asupra sa, a distrus telefonul mobil al soției și astfel a încălcat măsurile dispuse în sarcina sa prin Ordinul de protecție emis de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc. Bărbatul nu a păstrat distanța de minim 100 de metri față de soția și fiica sa și față de reședința declarată a acestora.

În cauză au fost demarate cercetări faţă de agresor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „violare de domiciliu”, „violență în familie”, „distrugere”, „amenințare”, și „încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile prevăzute de art. 38”.

Faţă de individ s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Prin Referatul emis la data de 06 septembrie, s-a solicitat Judecătoriei C-lung Mold. arestarea bărbatului pentru săvârşirea infracţiunilor de „încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile prevăzute de art. 38”.

Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a dispus arestarea preventivă a agresorului.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :