duminică, mai 9, 2021
Acasă Eveniment Un individ din Câmpulung Moldovenesc a încălcat ordinul de protecție și a ajuns în arest. Și-a ars soția cu țigara pe față și a lovit-o cu picioarele

Un individ din Câmpulung Moldovenesc a încălcat ordinul de protecție și a ajuns în arest. Și-a ars soția cu țigara pe față și a lovit-o cu picioarele

Un individ din Câmpulung Moldovenesc a încălcat ordinul de protecție și a ajuns în arest. Și-a ars soția cu țigara pe față și a lovit-o cu picioarele.

Agresiunea a avut loc în după-amiaza zilei de 07 aprilie în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit procurorilor, Mihai.H. în vârstă de 36 de ani, în timp ce se afla pe rampa de încărcare a Magazinului UNICARM, a agresat-o fizic pe soţia sa. Individul a lovit-o pe femeie de mai multe ori cu piciorul în tibiile ambelor picioare, cu palma în zona stângă a feţei şi a ars-o cu ţigara în zona dreaptă a feţei.

De asemenea acesta a încălcat ordinul de protecţie impus împotriva sa prin sentinţa civilă nr. 79/11.02.2021 a Tribunalului Suceava, prin care a fost obligat la păstrarea unei distanţe minime de 6 metri faţă de soţia sa şi de membrii familiei ei extinse, păstrarea unei distanţe minime de 50 de metri faţă de locul de muncă al acesteia, precum şi interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic sau prin corespondenţă cu aceasta.

În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “violenţă în familie” şi “încălcarea măsurilor dispuse prin Ordinul de protecţie”.

Faţă de inculpat s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore.

În urma propunerii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, instanţa de judecată a dispus prin Încheierea din data de 08 aprilie arestarea preventivă a lui Mihai H. pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de ” încălcarea măsurilor dispuse prin Ordinul de protecţie”.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri