Un individ din Fălticeni a dat cu mașina peste o cățelușă cu pui VIDEO

AcasăEvenimentUn individ din Fălticeni a dat cu mașina peste o cățelușă cu...

Incident șocant pe o stradă din municipiul Fălticeni. O mașina a dat peste o cățelușă cu pui. Doi dintre căței au fost loviți în plin de autoturism și conducătorul auto și-a continuat drumul lăsându-i să agonizeze.

🆘 🆘 🆘 FALTICENI !!!!Incredibil !!!Pe o straduta laturalnica unde nu exista nici trafic, si unde nu se circula cu viteza, un nemernic intra intentionat si din plin intr-o catea cu pui !! Cei doi pui care se zbat in mijlocul drumului au murit! Iar saraca mama fuge neputincioasa in urma masinii….Autorul se numeste C.S.Locuieste in Falticeni, stim cine este! Cateaua este a unei familii, a prins poarta deschisa, a iesit din curte, toti puii dupa ea! Gestul este facut cu INTENTIE si premeditare! Iar in Legea 205/2004 se incadreaza EXACT acolo unde trebuie: Art. 6. -(2) În sensul prezentei legi, prin cruzime față de animale se înțelege:a) omorârea animalelor, cu intenție!Da, filmarea va ajunge la Politie! Iar pe voi va rugam sa ne sprijiniti trimitand PETITII ON LINE catre IPJ Suceava, cu textul postarii, filmarea, sau capturi de pe filmare: https://sv.politiaromana.ro/ro/peti-ii-online

Publicată de Casa lui Patrocle – Animal Rescue pe Miercuri, 15 iulie 2020

Imaginile au fost făcute publice de reprezentanții Asociației Casa lui Patrocle, care susțin că persoana de la volan a intrat intenționat cu mașina în cățeii care se aflau pe stradă.

„Pe o străduță lăturalnică unde nu exista nici trafic, și unde nu se circula cu viteză, un nemernic intră intenționat și din plin într-o cățea cu pui !! Cei doi pui care se zbat în mijlocul drumului au murit! Iar săraca mamă fuge neputincioasă în urma mașinii….

Autorul se numește C.S.
Locuiește în Falticeni, știm cine este!
Cățeaua este a unei familii, a prins poarta deschisă, a ieșit din curte, toți puii după ea!

Gestul este făcut cu INTENȚIE și premeditare!
Iar in Legea 205/2004 se incadreaza EXACT acolo unde trebuie:
Art. 6. –
(2) În sensul prezentei legi, prin cruzime față de animale se înțelege:
a) omorârea animalelor, cu intenție!

Da, filmarea va ajunge la Politie!
Iar pe voi vă rugăm să ne sprijiniți trimițând PETIȚII ON LINE către IPJ Suceava, cu textul postării, filmarea, sau capturi de pe filmare”, au transmis reprezentanții asociației.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite