Un bărbat din Liteni a fost arestat după ce și-a terorizat soția și a bătut-o în repetate rânduri

AcasăEvenimentUn bărbat din Liteni a fost arestat după ce și-a terorizat soția...

Un bărbat din Liteni a fost arestat după ce și-a terorizat soția și a bătut-o în repetate rânduri.

Poliția orașului Liteni a fost sesizată prin apel de urgență 112 de către o femeie de 43 ani, din orașul Liteni, cu privire la faptul că în zilele de 15 și 23 august a fost agresată de către soțul ei, în vârstă de 45 ani. În urma bătăilor încasate femeia a necesitat pentru vindecare mai multe zile de îngrijiri medicale.

Duminică după-amiază, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea a două infracțiuni de „violență în familie”.

A doua zi, individul a fost prezentat Judecătoriei Suceava cu propunere de arestare preventivă, acesta fiind arestat preventiv pentru o perioadă de 30 zile.

Potrivit anchetei, agresorul este consumator de alcool, provoacă dese scandaluri în locuința familiei iar împotriva sa a fost emis anterior un ordin de protecție și a fost formulată plângere pentru infracțiunea de „violență în familie” în anul 2018, însă în cauză a intervenit împăcarea părților.

În data de 15 august, după ce a consumat băuturi alcoolice la un bar din apropierea locuinței, individul a revenit acasă cu intenția de a mai lua niște bani și de a se întoarce la același bar. Când soția sa i-a reproșat acestuia consumul de alcool, acesta a devenit violent și a lovit-o, provocându-i leziuni.

După o săptămână, după ce a consumat alcool atât în ziua precedentă cât și în cursul nopții și al dimineții, pentru faptul că nu și-a găsit țigările, agresorul și-a lovit din nou soția provocându-i leziuni.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite