duminică, ianuarie 16, 2022
-2.3 C
Suceava
AcasăEvenimentUn individ din Marginea a fost reținut pentru încălcarea ordinului de protecție...

Un individ din Marginea a fost reținut pentru încălcarea ordinului de protecție și violență în familie

- Advertisement -

Un individ din Marginea a fost reținut pentru încălcarea ordinului de protecție și violență în familie

Secția nr. 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată sâmbătă dimineață prin SNUAU 112 de către o minoră din comuna Marginea, cu privire la faptul că tatăl a intrat în casă încălcând ordinul de protecție.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, un bărbat de 47 ani, locuiește în comuna Marginea, împreună cu soția sa de 36 ani, precum și cu cei trei copii minori ai lor.

În data de 19 noiembrie, femeia s-a deplasat la sediul Secției nr. 3 Poliție Rurală Marginea, unde a formulat plângere penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „amenințarea”, față de soțul ei, deoarece anterior, la data de 18 noiembrie, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla la domiciliul comun din localitatea Marginea, a fost amenințată cu acte de violență de către soțul ei, astfel fiindu-i creată o stare de temere. Tot cu această ocazie, femeia a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu față de soțul ei.

Polițiștii au întocmit formularul de risc, iar întrucât se impunea, s-a procedat la emiterea unui ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, valabil de la data de 19 noiembrie, până la data de 24 noiembrie.

Cu această ocazie, bărbatului i-au fost stabilite mai multe obligații, printre care: părăsirea locuinței comune și păstrarea unei distanțe minime de 200 metri față de locuință și față de soția sa, astfel fiind evacuat din locuința comună.

În data de 20 noiembrie, ora 10.20, aflându-se din nou sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul s-a deplasat la locuința sa din comuna Marginea, loc în care se afla soția sa împreună cu doi dintre copiii săi minori. Bărbatul a pătruns în interiorul locuinței intenționând să o lovească pe soția sa și distrugând mai multe bunuri.

Femeia a formulat plângere penală față de soțul ei pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcarea măsurilor impuse prin ordinul de protecție, distrugerea și violență în familie.

Prin ordonanța organelor de urmărire penală din cadrul S.P.R. 3 Marginea, s-a dispus reținerea bărbatului de 47 de ani pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de „încălcarea măsurilor impuse prin ordinul de protecție”, „distrugerea” și „violență în familie”, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, în vederea luării unei măsuri preventive.

Bărbatul a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: