Un individ din Sucevița s-a ales cu ordin de protecție după ce și-a amenințat prin telefon fosta soție

Un individ din Sucevița s-a ales cu ordin de protecție după ce și-a amenințat prin telefon fosta soție

La data de 25 septembrie, lucrătorii de poliție din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea au fost sesizați de o femeie din comuna Sucevița că a fost amenințată telefonic cu acte de violență de către fostul soț, din aceeași localitate.

Cei doi au fost căsătoriți mai mulți ani, iar de aproximativ un an și jumătate aceștia au divorțat. De la data pronunțării divorțului, femeia locuiește la un alt imobil situat pe raza comunei Sucevița.

În ultima perioadă de timp, fostul soț s-a deplasat în repetate rânduri la imobilul acesteia și a provocat scandal, adresându-i diverse amenințări cu acte de violență.

De asemenea, în dimineața zilei de 25 septembrie, în jurul orelor 08.00, bărbatul a contactat-o telefonic pe fosta soție și a amenințat-o.

În urma completării formularului de evaluare a riscului s-a stabilit că există risc asupra vieții și integrității victimei, astfel că lucrătorii de poliţie au emis un ordin de protecţie provizoriu.

Totodată, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „amenințare ”, cauza urmând a fi soluționată procedural de către lucrătorii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: