Un individ s-a ales cu dosar penal după ce a amenințat cu sabia mai multe persoane, la Arbore

Stire din :

Un individ s-a ales cu dosar penal după ce a amenințat cu sabia mai multe persoane, la Arbore

Duminică seară, Poliția orașului Solca a fost sesizată prin SNUAU 112 de un bărbat de 27 ani, din comuna Arbore, că a fost amenințat cu sabia de un bărbat de 47 ani, din comuna Iaslovăț.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat apelantul. Acesta le-a declarat că, în timp ce se afla împreună cu mai multe persoane, cu mașini de teren pe o pășune de pe raza localității Arbore, în zona limitrofă a comunei Burla, s-au întâlnit cu bărbatul de 47 de ani.

Potrivit polițiștilor, în urma unor discuții în contradictoriu, pe motivul că aceștia nu au vrut să părăsească zona care ar fi propietate privată, bărbatul din Iaslovăț i-a amenințat pe apelant și pe un tânăr de 25 ani, din comuna Arbore, având în mână o sabie, cu care ulterior i-a spart geamul din stânga spate al vehiculului.

Apelantul a declarat că nu a fost agresat fizic nici el și nici celelalte persoane.

În urma verificărilor a fost identificat bărbatul din comuna Iaslovăț, care le-a declarat agenților că el este proprietarul terenurilor unde apelantul și celelalte persoane au fost identificate, și încercând să îi convingă să nu mai distrugă cu mașina pășunea, au devenit recalcitrante.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunile de „amenințare” și „distrugere”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :