Un minor din Ipotești a fost depistat la volanul unei mașini

Un minor din satul Tișăuți, comuna Ipotești, a fost depistat de polițiști la volanul unei mașini.

În noaptea de duminică spre luni, în juru orei 02.00, echipajul de politie în timp ce acţiona pe raza municipiului Suceava, a observat autoturismul care circula pe Calea Unirii, din direcţia cartier Burdujeni spre Centru. Conducătorul acestuia în momentul în care a observat echipajul de poliţie a virat la stânga pe strada Promenadei.

Patrula de poliţie a plecat în urmărirea autovehiculului, acesta fiind oprit regulamentar, folosindu-se sitemul de avertizare luminoasă şi acustică.

La volanul autoturimului, a fost identificat un tânăr de 17 de ani, din comuna Ipoteşti, sat Tişăuţi. Polițiștii au stabilit că minorul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi că autovehiculul i-a fost încredinţat pentru a fi condus pe drumurile publice de fratele său.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” și „încredinţarea unui vehicul unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: