Un mopedist beat și fără permis era să intre în coliziune cu autospeciala de poliție, la Rădăuți

Stire din :

Un mopedist beat și fără permis era să intre în coliziune cu autospeciala de poliție.

Totul s-a petrecut sâmbătă noapte, în jurul orei 23.50, pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Rădăuți.

Patrula din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a observat un moped, al cărui conducător circula haotic, ce avea direcția de deplasare dinspre comuna Marginea către centrul municipiul Rădăuți.

Conducătorul mopedului a fost la un pas de a intra în coliziune cu autospeciala de poliție, în ultimul moment agentul de poliție a evitat impactul.

S-au efectuat semnale regulamentare de oprire, iar în fața Grădinii Zoologice din localitate, conducătorul mopedului a oprit vehiculul.

Polițiștii au stabilit că mopedistul era un rădăuțean.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române s-a constatat faptul că acesta nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul pe care acesta îl conducea nu figurează ca fiind înmatriculat.

Mopedistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost transportat la Spitalul municipal Rădăuți, unde i s-au recoltat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :