spot_img

Un mopedist beat și fără permis s-a izbit într-o autoutilitară, la Marginea

Un mopedist beat și fără permis s-a izbit într-o autoutilitară, la Marginea.

Accidentul a avut loc pe raza comunei Marginea, joi după-amiază.

În timp ce conducea mopedul, un localnic de 51 de ani a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu autoutilitara condusă regulamentar de un localnic de 27 de ani.

Din accident a rezultat rănirea conducătorului mopedului, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din verificările efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a stabilit faptul că, bărbatul de 51 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar mopedul nu este inregistrat/înmatriculat.

Cei doi conducători auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 51 de ani şi negativ în cazul conducătorului autoutilitarei, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînregistrat”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite