Un motociclist băut și fără permis a fost rănit, după ce a intrat în coliziune cu un autovehicul. În urma impactului motocicleta a luat foc FOTO

AcasăEvenimentUn motociclist băut și fără permis a fost rănit, după ce a...

Un motociclist băut și fără permis a fost rănit, după ce a intrat în coliziune cu un autovehicul. În urma impactului motocicleta a luat foc

La data de 16.02.2024, în jurul orelor 16:00, un tânăr de 18 ani, din com./sat Pătrăuți, conducea motocicleta pe str. Aurel Vlaicu din mun. Suceava, având direcția de deplasare dinspre municipiul Suceava către localitatea Pătrăuți.


Astfel, după un sector de drum în curbă, acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare intrând în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat de 22 ani, din comuns Adâncata, sat Călugăreni.


În urma impactului motocicleta a luat foc și motociclistul a fost rănit.


Conducătorul auto a fost testat la faţa locului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar ulterior la Spitalul Județean Suceava i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Conducătorul motocicletei a fost testat la spital cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,28 mg/l alcool pur în sânge, iar ulterior i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Totodată, fiind efectuate verificări în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat că motociclistul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.


S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Sursă foto Facebook Suceava Fail

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite