Un motociclist fără permis s-a ascuns de polițiști într-un lan de porumb

Un motociclist fără permis s-a ascuns de polițiști într-un lan de porumb

La data de 22 septembrie, ora 23.40, în timp ce desfășurau activități specifice de patrulare și supraveghere a traficului rutier, pe DJ 208D, pe raza comunei Hănțești, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au observat o motocicletă care se deplasa din sens opus.

Oamenii legii au procedat la folosirea semnalelor acustice și luminose pentru a opri motocicleta respectivă.

La vederea semnalelor luminoase, conducătorul motocicletei a mărit viteza de deplasare și a pătruns pe un drum neclasificat din localitatea Hănțești.

Ajunși pe drumul neclasificat, polițiștii au identificat motocicleta abandonată pe drum, iar conducătorul acesteia și cu pasagerul au fost identificați într-un lan de porumb din apropiere.

Oamenii legii au stabilit un tânăr de 20 ani, din comuna Hănțești, a condus motocicleta respectivă, iar în calitate de pasager a fost identificat un tânăr de 22 ani, din aceeași localitate.

S-au efectuat verificări în bazele de date și s-a stabilit că, tânărul de 20 de ani este posesor de permis de conducere, dar acesta este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus. Totodată, s-a stabilit că motocicleta era neînmatriculată.

Motocicleta condusă de acesta a fost indisponibilizată.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracţiunile de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: