Un muncitor a ajuns la spital după ce a căzut de la înălțime pe șantierul Casei de Cultură din Vicovu de Sus

Un muncitor a ajuns la spital după ce a căzut de la înălțime pe șantierul Casei de Cultură din Vicovu de Sus

Luni dimineață, lucrătorii Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin SNUAU 112 că la Casa de Cultură din orașul Vicovu de Sus, unde se efectuează lucrări, un muncitor ce desfășura activități în construcții a căzut de la înălțime, lovindu-se în zona capului.

Din primele verificări, la fața locului a fost identificată victima, care avea leziuni în zona capului, fiind conștientă. Bărbatul a fost preluat și transporat de echipajul SMURD la Spitalul Municipal Rădăuți.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că la data de 27 februarie, în jurul orei 11.00, bărbatul, în timp ce executa lucrări de construire la șantierul în lucru de construire al „Centrului Cultural al orașului Vicovu de Sus”, situat în orașul Vicovu de Sus, a căzut de la etajul întâi al clădirii în construcție, de la o distanță de aproximativ 4,40 metri, pe placa din beton situată la parterul clădirii, rezultând vătămarea corporală a acestuia.

Potrivit martorilor, muncitorul s-a dezechilibrat în timp ce transporta pe un pod confecționat din scânduri de lemn de la etajul întâi al clădirii, materiale de zidărie

Bărbatul a suferit fracturi costale, fractură de claviculă și fractură coloană lombară”, fiind transferat la Spitalul Județean Suceava.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvărșirea a infracțiunilor de „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” , „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și ,,vătămare corporală din culpă”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: