vineri, februarie 26, 2021
Acasă Eveniment Un polițist aflat în timpul liber a prins un șofer beat la volan

Un polițist aflat în timpul liber a prins un șofer beat la volan

Un polițist aflat în timpul liber a prins un șofer beat la volan.

“Un poliţist din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni, aflat în timpul liber a arătat o dată în plus ce înseamnă să fii în permanenţă în slujba cetăţeanului – ce înseamnă să fii poliţist. Agentul şef de 38 de ani a dovedit prezenţă de spirit, dar şi devotament faţă de instituţie şi faţă de cetăţeni, reuşind să prindă în flagrant şi să reţină o persoană care putea provoca o tragedie conducând sub influența băuturilor alcoolice”, a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava

Polițistul de 38 de ani din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni-Compartimentul Rutier, joi după-amiază, a sesizat colegii aflați în serviciu despre faptul că, aflându-se în timp liber, a imobilizat o persoană care conducea un autovehicul pe D.J 208 pe raza satului Huși, comuna Preutești, care era să provoace un accident rutier, conducătorul auto se află în stare vădită de ebrietate.

La fața locului a fost direcționată patrula din cadrul SPR 12, care l-a identificat pe un bărbat de 54 de ani, localnic, care a condus autoturismul pe D.J 208, pe raza satului Huși.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică i s-a solicitat să sufle în aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,76 mg/l, după care a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni, unde i s-a recoltat probe de sânge.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracţiunii de “conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri