spot_img

Un rădăuțean a amenințat cu cuțitul angajații unui restaurant

Un rădăuțean a amenințat cu cuțitul angajații unui restaurant, fiind nemulțumit de nota de plată primită.

Incidentul s-a petrecut într-un restaurant din municipiul Rădăuți, duminică seară. Agresorul a fost imobilizat de polițiști și jandarmi.

Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o persoană amenință personalul din bucătăria unui restaurant având asupra sa și un cuțit.

Duminică seară, un bărbat de 40 ani, din municipiul Rădăuți, a consumat băuturi alcoolice în incinta unui restaurant din localitate.

La un moment dat, clientul a avut unele neînțelegeri cu personalul localului în privința notei de plată. Acesta a părăsit localul, dar a revenit și a pătruns pe ușa secundară în incinta bucătăriei restaurantului, loc în care a scos un cuțit pe care îl avea asupra sa, adresând totodată amenințări cu acte de violență angajaților aflați în acel moment în bucătărie.

Pentru aplanarea situației a intervenit un lucrător din cadrul Serviciului Rutier din municipiul Rădăuți, care era în timpul liber și se afla în restaurant la acea oră. Agentul în vârstă de 37 de ani i-a cerut scandalagiului să părăsească incinta, împrejurare în care a fost amenințat și el.

În aceste condiții agresorul a părăsit în fugă incinta restaurantului iar polițistul l-a urmărit pentru a-l imobiliza și deposeda de cuțit.

La un moment dat, au sosit și echipajele de poliție și jandarmi și au reușit pe o stradă laterală să il imobilizeze și să îl încătușeze pe agresor.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că, în momentul în care a fost urmărit de polițiști și jandarmi bărbatul a aruncat cuțitul, într-o grădină din apropiere, fiind identificat ulterior de către polițiști.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de „amenințare”.

Prin ordonanța organului de cercetare penală al poliției judiciare din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți polițiștii au dispus reținerea suspectului pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite