Un rădăuțean s-a urcat la volan cu o alcoolemie de 1.03 și a făcut accident

Un rădăuțean s-a urcat la volan cu o alcoolemie de 1.03 și a făcut accident

Polițiștii rădăuțeni au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că pe strada Papetăriei, din municipiul Rădăuți a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto vinovat este sub influența băuturilor alcoolice.

Oamenii legii au stabilit faptul că sâmbătă, în jurul orelor 23.00, un bărbat de 55 de ani, din municipiul Rădăuți, conducea autoturismul pe strada Papetăriei din municipiul Rădăuți și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, acesta a intrat în coliziune cu un autoturism parcat. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale la cele două autoturisme.

Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost condus la sediul Poliției Municipiului Rădăuți, unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1.03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză urmează a se efectua cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră