Un șofer băut a intrat cu mașina într-un gard și un stâlp, la Țibeni

AcasăEvenimentUn șofer băut a intrat cu mașina într-un gard și un stâlp,...

Un șofer băut a intrat cu mașina într-un gard și un stâlp, la Țibeni.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, un bărbat de 31 ani, din comuna Satu Mare, conducea autoturismul marca Renault pe DC 41 B, în interiorul localității Țibeni, comuna Satu Mare, având direcția de deplasare dinspre comuna Satu Mare spre orașul Milișăuți.

La un moment dat, când a ajuns în dreptul unui imobil, șoferul a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă în partea stângă și a lovit gardul imobilului respectiv și un stâlp de susținere a rețelei electrice.

În urma impactului a rezultat avarierea autoturismului, deteriorarea gardului și distrugerea unui stâlp de susținere a rețelei electrice, precum și vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto și a unei femei de 30 ani, din aceeași localitate, pasager pe locul din față dreapta.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

Având în vedere restricțiile de circulație impuse după ora 23.00, conform Lg 55/20, s-a constatat faptul că cei doi nu aveau un motiv justificat de deplasare, motiv pentru care au fost sancționați contravențional în acest sens.

Oamenii legii au întocmit în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite