Un șofer beat a lovit doi pietoni și a fugit de la fața locului, la Liteni

AcasăEvenimentUn șofer beat a lovit doi pietoni și a fugit de la...

Un șofer beat a lovit doi pietoni și a fugit de la fața locului, la Liteni.

Update: După administrarea probatoriului, la data de 27 decembrie, organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, Biroul Rutier au dispus reţinerea tânărului, pentru o perioadă de 24 ore. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Accidentul a avut loc pe strada Calea Sucevei din orașul Liteni, sâmbătă seară.

Un tânăr de 25 ani, din comuna Fântânele, în timp ce conducea autoturismul, având direcţia de deplasare dinspre centrul orașului Liteni – spre municipiul Suceava, a surprins și accidentat doi bărbați de 24 și 25 de ani, localnici, care în calitate de pietoni traversau strada neregulamentar.

După accident, conducătorul auto a părăsit locul accidentului rutier fără încuviințarea poliției.

Ulterior acesta s-a deplasat cu autoturismul la domiciliul mamei sale în comuna Vorona, județul Botoșani, unde a parcat mașina în curtea acesteia, după care a sunat la 112 și a anunțat faptul că a fost implicat într-un accident rutier cu victime și a părăsit locul accidentului.

Ulterior a fost identificat de echipajul de poliție din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Rutier, după care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Victimele au fost preluate și transportate cu ambulanța la Secţia UPU a Spitalului Judeţean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale. Persoanele vătămate au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ,,părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite