Un șofer beat a provocat accidentul rutier cu o victimă de la Gura Humorului FOTO

Un șofer beat a provocat accidentul rutier cu o victimă de la Gura Humorului

Evenimentul rutier a avut loc pe DN 17, la intrare în orașul Gura Humorului dinspre Păltinoasa, joi seară.

În timp ce conducea autoturismul, având direcţia de deplasare orașul Gura Humorului către municipiul Suceava, un bărbat de 27 de ani din comuna Stulpicani, s-a angajat în efectuarea unei depășiri, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu autoturismul condus de un bărbat de 44 de ani din comuna Mitocu Dragomirnei.

Din accident a rezultat rănirea unei femei de 43 de ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 44 de ani, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului de 44 de ani și de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 27 de ani, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe” și „vătămare corporală din culpă”

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :