Un șofer beat s-a izbit cu mașina într-un autoturism oprit la semafor, în municipiul Suceava

AcasăEvenimentUn șofer beat s-a izbit cu mașina într-un autoturism oprit la semafor,...

Un șofer beat s-a izbit cu mașina într-un autoturism oprit la semafor, în municipiul Suceava

La data de 11 martie, în jurul orei 19.00, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112, despre că, pe strada Ana Ipătescu din municipiul Suceava, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto este sub influența băuturilor alcoolice.

Echipajul de poliție rutieră s-a deplasat la locul indicat și au fost depistate două persoane, un bărbat și o femeie. În urma legitimării persoana de sex masculin a fost identificată în persoana unui bărbat de 27 ani, din comuna Cristinești, județul Botoșani, iar persoana de sex feminin a fost identificată în persoana unei femei de 30 ani, din municipiul Suceava.

S-a stabilit faptul că, în jurul orei 19.00, bărbatul de 27 ani a condus autoturismul pe str. Ana Ipătescu din mun. Suceava și ajungând la intersecția semaforizată a străzilor Ana Ipătescu-Petru Rareș-Calea Unirii-Mirăuți, a intrat în coliziune față – spate cu autoturismul, condus de femeia de 30 ani, care era oprit la culoarea roșie a semaforului.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale la ambele autoturisme.

Ambii conducători auto au fost testați la fața locului cu aparatul etilometru.

Bărbatul de 27 ani avea o alcoolemie de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După testarea cu aparatul etilotest, s-a procedat la conducerea bărbatului de 27 ani la Spitalul Clinic Judeţean Suceava unde în aplicarea prevederilor art. 190 C.pr. pen, i-au fost prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii a alcoolemiei.

Conducătoarea auto de 30 ani a fost testată, cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracţiunea de „conducere sub influența alcoolului”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite