Un șofer de 76 ani a ajuns la spital, după ce a intrat cu mașina într-un parapet

AcasăEvenimentUn șofer de 76 ani a ajuns la spital, după ce a...

Un bărbat de 76 de ani, din comuna Vama, a ajuns la spital după ce a intrat cu mașina într-un parapet metalic.

Miercuri, în jurul orei 18:00, în timp ce conducea autoturismul pe D.N. 17 din comuna Vama, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, un localnic de 76 de ani, circulând în condiţii de ploaie abundentă, la un moment dat, pe un sector de drum în aliniament, din motive necunoscute (cel mai probabil din cauza ploii abundente şi a lipsei de vizibilitate asupra părţii carosabile) a tras uşor dreapta de volan şi a intrat în coliziune cu capătul parapetului metalic elastic de protecţie de pe partea dreaptă a drumului.

După accident, conducătorul auto apreciind că nu a suferit nici o leziune, iar autoturismul se poate deplasa, s-a urcat din nou la volan şi s-a deplasat la domiciliul său.

Ulterior, în jurul orei 20:20, bărbatul de 76 de ani fiind acasă, a apelat serviciul de urgenţă fiind transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea determinării alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite