duminică, mai 9, 2021
Acasă Eveniment Un șofer din Cajvana a fost prins la volan cu o alcoolemie de 0,94 mg/l

Un șofer din Cajvana a fost prins la volan cu o alcoolemie de 0,94 mg/l

Un șofer din Cajvana a fost prins la volan cu o alcoolemie de 0,94 mg/l.

Un echipaj din cadru Serviciului Rutie Suceava, în noaptea de joi spre vineri, în timp ce efectua serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier pe VO2P în afara localității Șcheia, cu autospeciala de poliție, a oprit în trafic o autoutilitară care avea direcția de deplasare Stroiești-Moara pentru a testa conducătorul auto cu aparatul etilotest.

După ce și-au declinat calitatea, agenții de poliție au solicitat conducătorului auto documentele personale şi ale autovehiculului și să se supună testării cu aparatul etilotest. Persoana de la volan a înmânat actul de identitate, permisul de conducere și documentele vehiculului și după verificarea acestora s-a constatat că acesta este un bărbat de 53 ani din orașul Cajvana.

În urma testării alcoolscopice, a rezultat o concentrație alcoolică de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean Suceava – secția U.P.U. pentru prelevarea mostrelor biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. Ajungând la unitatea spitalicească, șoferul, în prezența cadrelor medicale de gardă, și-a dat consimțământul scris cu privire la prelevarea unei mostre biologice de sânge, cea de-a doua refuzând-o.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Serviciului Rutier – Biroul D.N.E. Suceava, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri