Un șofer din Mălini a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost depistat la volan cu o alcoolemie de 1.32

AcasăEvenimentUn șofer din Mălini a fost reținut pentru 24 de ore, după...

Un șofer din Mălini a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost depistat la volan cu o alcoolemie de 1.32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cadrul actiunii tip ”Blocada” din data de 29 februarie organizată la nivelul Secției 7 Politie Rurală Mălini, echipajul din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei, a oprit pe DJ 209 A, în satul Pâraie, comuna Mălini, autoutilitara ce se deplasa din direcția comuna Slatina către centrul comunei Mălini.

La volan a fost identificat un bărbat de 45 de ani, din satul Pâraie, comuna Mălini.

Întrucât conducătorul autoutilitarei emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat valoarea de 1.32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unu vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau altor substanțe”.

După completarea materialului probator, față de bărbat s-a luat, la data de 07 martie, măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Fălticeni cu propuneri procedurale. Bărbatul a fost introdus în arestul IPJ Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite