duminică, iunie 13, 2021
Acasă Eveniment Un șofer din Rădăuți s-a urcat beat la volan și s-a răsturnat cu mașina

Un șofer din Rădăuți s-a urcat beat la volan și s-a răsturnat cu mașina

Un șofer din Rădăuți s-a urcat beat la volan și s-a răsturnat cu mașina pe un câmp.

Duminică dimineață, lucrătorii de poliție rutieră aflați în exercitarea atribuțiunilor de serviciu au fost dirijați să se deplaseze pe DN 17 A, în afara localității Dornești, unde un autovehicul era răsturnat în afara părții carosabile.

Pe câmpul din imediata apropiere a DN 17 A a fost identificat răsturnat pe cupolă autoturismul proprietatea unui bărbat de 42 ani, din municipiul Rădăuți.

La fața locului era prezent un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Rădăuți și un echipaj SMURD.

Conducătorul auto a fost identificat în apropierea autoturismului în persoana bărbatului de 42 de ani.

Lucrătorii de poliție prezenți la fața locului au stabilit faptul că acesta conducea autoturismul pe DN 17 A, pe raza localității Dornești, având direcția de deplasare dinspre Siret către centrul comunei Dornești, iar la un moment dat, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, pe un sector de drum în aliniament a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă și s-a răsturnat pe cupolă. În urma accidentului au rezultat doar avarii la autoturism.

Conducătorul auto se afla singur în autoturism și a refuzat să fie transportat la Spitalul Municipal Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale deoarece nu a suferit leziuni, în cauză fiind vorba despre un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Întrucât șoferul emana miros de alcool a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testului indicând valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere rezultatul alcoolemiei, șoferului i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Municipal Rădăuți.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri