Bucovina MediaCâmpulungSadovaUn șofer din Sadova a refuzat să-i fie testată alcoolemia și...

Un șofer din Sadova a refuzat să-i fie testată alcoolemia și s-a ales cu dosar penal

Un șofer din Sadova a refuzat să-i fie testată alcoolemia și s-a ales cu dosar penal

Polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta, în timp ce își desfășurau, sâmbătă seară, atribuțiile de serviciu, pe DC 88 pe raza comunei Sadova, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui vehicul care circula pe sensul opus de deplasare.

Conducătorul auto nu a oprit la semnalele regulamentare și și-a continuat deplasarea pe DC 88 din direcția Centru spre Holohoșca încă aproximativ 300 metri după care a oprit.

Din autoturism din partea stângă față, respectiv din locul conducătorului auto, a coborât o persoană de sex masculin, în vehicul nefiind identificate alte persoane.

Conducătorul auto a fost legitimat în persoana unui bărbat de 53 e ani, din comuna Sadova. Bărbatului i s-a solicitat să efectueze o testare cu aparatul etilotest, acesta refuzând.

Ulterior șoferul a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc pentru prelevarea de mostre biologice, unde a refuzat acest lucru.

Oamenii legii au întocmit în cauză privind infracțiunea de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

TOP CITITE

CITEȘTE ȘI