Un sucevean s-a întors din Italia cu 30 de papagali și un câine

AcasăEvenimentUn sucevean s-a întors din Italia cu 30 de papagali și un...

Un sucevean s-a întors din Italia cu 30 de papagali și un câine. Bărbatul a fost plasat sub carantină.

„Joi seară, în jurul orei 23.00, un cetățean care a revenit din Italia avea asupra sa câinele de companie și . . .30 de papagali. Conform procedurii, acesta a fost preluat în convoi de echipaje de poliție și condus spre locul de carantinare. Printr-o colaborare foarte bună cu partenerii sociali, „Casa lui Patrocle” și alți oameni cu suflet și disponibilitate, polițiștii au găsit soluții și pentru <bagajele inedite și… însuflețite>”, a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Totodată, Epureanu a precizat că polițiștii suceveni au aplicat, în cursul zilei de joi, 187 de sancțiuni contravenționale în valoare de 334.985 de lei pentru nerespectarea prevederilor privind circulația persoanelor în contextul Ordonanței Militare nr. 3. O altă sancțiune în valoare de 5.000 lei a fost aplicată unei persoane care nu a respectat măsura autoizolării.

Jandarmii suceveni au aplicat și ei alte zece sancțiuni contravenționale în valoare de 2.900 de lei pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și deplasare în contextul Ordonanței Militare nr. 3.

„Facem apel încă o dată către cetățeni să respecte restricțiile de deplasare și să apeleze la completarea declarațiilor pe propria răspundere doar în situațiile limitativ prevăzute. Sperăm ca toată lumea să înțeleagă că aceste măsuri sunt în interesul nostru, al tuturor și al celor dragi nouă”, transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite