Home Eveniment Un tânăr a fost prins de polițiști mut de beat la volan....

Un tânăr a fost prins de polițiști mut de beat la volan. A încercat să scape fugind pe un câmp

girofaruri, sursă foto Gorjeanul

Un tânăr a fost prins de polițiști mut de beat la volan. A încercat să scape fugind pe un câmp.

Lucrătorii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, marți seară, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza comunei Zamostea, sat Răuţeni, pe D.C. 36E, au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, acustic-luminos, a autoturismului marca Volkswagen Golf.

În acel moment conducătorul auto a virat dreapta, a oprit motorul autoturismului pe care l-a asigurat, după care a început să alerge pe un câmp.

S-a procedat la somarea conducătorului auto, pentru a se opri, moment în care acesta s-a conformat, iar în urma legitimării a fost identificat ca fiind un tânăr de 21 ani, cu domiciliul în comuna Putna.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior tânărul a fost condus la spitalul din orașului Siret, unde i s-au prelevat două mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Exit mobile version