Un tânăr a fost reținut după ce a bătut un localnic din Ilișești și i-a distrus autoutilitara

Stire din :

Un tânăr a fost reținut după ce a bătut un localnic din Ilișești și i-a distrus autoutilitara

La data de 06 septembrie, ora 15.40, lucrătorii Secției 9 Poliție Rurală Șcheia au fost sesizați prin SNUAU 112 că o persoană se manifestă agresiv și face scandal pe raza comunei Ilișești.

Echipajul de poliție deplasat la fața locului a constatat că în zona centrală a comunei Ilișești se afla un bărbat de 27 ani, recalcitrant, acesta agresându-l anterior pe un alt localnic.

Din verificările efectuate s-a stabilit că, în jurul orelor 15.30, în timp ce se aflau în zona unei cafenele, agresorul de 27 ani l-a lovit pe celălalt bărbat și i-a provocat și distrugeri la autoutilitara pe care o conducea victima.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare, urmând a fi soluționat procedural de către polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Șcheia.

La data de 07 septembrie, a fost completat materialul probator iar polițiștii din cadrul SPR 9 Șcheia au dispus reținerea pentru o durată de 24 de ore a bărbatului de 27 ani, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii S.P.R.9 Șcheia sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :