luni, ianuarie 17, 2022
0.9 C
Suceava
AcasăEvenimentUn tânăr a încercat să scape de polițiști pentru că s-a urcat...

Un tânăr a încercat să scape de polițiști pentru că s-a urcat la volan fără permis, la Rădăuți

- Advertisement -

Un tânăr a încercat să scape de polițiști pentru că s-a urcat la volan fără permis.

Totul s-a petrecut luni noapte, în jurul orei 23.40, pe raza municipiului Rădăuți.

Echipajul din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți – Biroul de Ordine Publică, în timp ce executa activități pe linie de poliție rutieră, pe strada Ion Nistor, a observat un autoturism marca Ford Focus care se deplasa din direcția străzii Dobrogeanu Gherea către strada Piața Unirii.

La vederea echipajului de poliție, conducătorul autoturismului în cauză a virat dreapta pe strada Grădinilor, ulterior stânga pe strada Dimitrie Dan, ajungând în stația peco Lukoil.

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști în interiorul benzinăriei, fiind vorba despre un tânăr de 24 de ani, cu domiciliul în județul Sălaj. Totodată, în autoturism în calitate de pasager a fost identificat un tânăr de 20 de ani, din orașul Vicovu de Sus.

Fiindu-i solicitate documentele personale și ale vehiculului, conducătorul auto a declarat că nu posedă permis de conducere, iar actele autoturismului nu le posedă, acestea fiind la vărul său.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constat faptul că tânărul nu figurează ca posesor de permis de conducere.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări față de tânărul de 24 de ani sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Atât conducătorul auto cât și amicul său au fost sancționați contravențional conform Lg 55/20, întrucât au circulat în intervalul orar 22.00-05.00 neavând un motiv întemeiat.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: