Bucovina MediaEvenimentUn tânăr a lăsat fără energie electrică localitatea Măzănăești după ce...

Un tânăr a lăsat fără energie electrică localitatea Măzănăești după ce a doborât cu mașina un stâlp de electricitate

Un tânăr a lăsat fără energie electrică localitatea Măzănești după ce a doborât cu mașina un stâlp de electricitate

În noaptea de sâmbătă spre duminică, un tânăr de 20 de ani, din com Berchișești, în timp ce conducea autoturismul, pe D.J.209C, în interiorul localității Măzănăești, având direcţia de deplasare Suceava către Berchișești, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum în curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus de mers, părăsind partea carosabilă doborând un stâlp de electricitate, aflat în șanțul din stânga a direcției sale de mers.

Ulterior, autoturismul a fost proiectat într-un gard al unui imobil din vecinătate.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unui tânăr de 17 ani, din localitatea Berchișești, pasager pe scaunul dreapta față, care inițial a refuzat transportul la o unitate spitalicească, însă ulterior a fost transportat de mama sa la Spitalul Județean Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltată o mostră biologică în vederea stabilirii alcoolemiei din acesta. 

La fața locului au fost solicitate echipaje din cadrul EON Electricitate, care au oprit alimentarea cu energie electrică pe raza localității Măzănăești.

S-a întocmit dosar penalsub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă.

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

TOP CITITE

CITEȘTE ȘI