sâmbătă, septembrie 24, 2022
15 C
Suceava
AcasăEvenimentUn tânăr aflat în carantină a fost prins de polițiști la volan,...

Un tânăr aflat în carantină a fost prins de polițiști la volan, după după ce a nu acordat prioritate unui pieton. Vezi de amendă a primit

Un tânăr aflat în carantină a fost prins de polițiști la volan, după după ce a nu acordat prioritate unui pieton. Vezi de amendă a primit.

Miercuri dimineață, o patrulă de poliție din cadrul Secției Burdujeni, în timp ce desfășura activități specifice pe strada Jean Bart, pe raza municipiului Suceava, a observat un autoturism marca Audi A3, care nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat în trecerea străzii prin loc regulamentar.

Conducătorul autoturismului respectiv și-a continuat deplasarea, efectuând virajul la stânga pe strada Nicolae Iorga.

Lucrătorii de poliție au pornit în urmărirea acestuia, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei, acesta fiind ajuns pe strada Triajului. La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 27 de ani. Acesta a precizat faptul că s-a panicat și nu a observat pietonul, care s-a angajat regulamentar în trecerea străzii.

Fiind verificat în bazele de date, bărbatul figura ca fiind în carantină pentru perioada 24 mai – 06 iunie.

Tânărul a fost sancționat la regimul rutier cu amendă în cuantum de 2.320 de lei și i-a fost reținut permisul de conducere.

Totodată, pentru faptul că nu a respectat măsura carantinării, acesta a fost sancționat conform legii 55/2020 cu amendă în cuantum de 5.000 de lei.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: