Un tânăr beat a intrat cu mașina într-un copac, la Putna

AcasăEvenimentUn tânăr beat a intrat cu mașina într-un copac, la Putna

Un tânăr beat a intrat cu mașina într-un copac, la Putna.

Joi dimineață, un tânăr de 18 ani, din comuna Putna, conducea autoturismul marca Citroen, pe D.C. neclasificat, pe raza localității Putna, în zona Putnișoara, având pasager pe locul din dreapta față pe un tânăr de 19 ani, localnic.

La un moment dat, din cauza faptului că nu a adaptat viteza la condițiile de drum (drum pietruit) și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe acostamentul din partea dreaptă a carosabilului și a lovit un arbore. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe acostamentul din partea stângă a carosabilului într-un gard de plasă.

După impact, conducătorul auto a plecat de la fața locului cu autoturismul, deplasându-se circa 2,7 km, până în curtea blocului CFR, din localitatea Putna, unde a parcat autoturismul.

În urma impactului, au rezultat avarierea autoturismului și a gardului de plasă, precum și vătămarea corporală a pasagerului, care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest la fața locului, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite