Un tânăr beat și fără permis a furat un autoturism, pe care l-a avariat

Un tânăr din Câmpulung Moldovenesc, beat și fără permis, a furat un autoturism, pe care l-a avariat.

Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un localnic despre faptul că un tânăr de 18 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, i-a sustras autoturismul şi a plecat în oraş.

Polițiștii au efectuat cercetări și au identificat autoturismul respectiv pe strada Sirenei din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Autoturismul marca Toyota era avariat în partea laterală stângă, iar lângă acesta se afla tânărul de 18 ani.

Individul a declarat că a condus autovehiculul pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc. Întrucât emana halenă alcoolică, tânărul a fost supus unei testări cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul este posesor al permisului de conducere valabil pentru categoriile AM şi A1, fără a avea categorie valabilă pentru autovehiculul condus în momentul depistării în trafic.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracţiunile de „conducere sub influenţa alcoolului”, „conducerea unui vehicul fără permis” şi „furtul în scop de folosinţă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră