Un tânăr beat și fără permis, prins când se plimba cu mașina

Un tânăr beat și fără permis, prins când se plimba cu mașina.

Duminică seară, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare în zona centrală a satului Rotunda, orașul Liteni, polițiștii din cadrul Poliției orașului Liteni, au observat un autoturism BMW, care s-a pus în mișcare de pe loc fără a semnaliza intenția efectuării manevrei, astfel că s-a procedat la oprirea acestuia prin folosirea semnalelor acustice și luminoase.

Conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana unui tânăr de 19 ani, din municipiul Suceava, care le-a spus polițiștilor că s-a întors în cursul nopții anterioare din Spania și a venit la locuința prietenei sale din satul Rotunda, iar de aici a condus autoturismul respectiv până la un magazin din centrul localității, de unde a cumpărat bere și intenționa să revină la locuința prietenei.

Tânărul era vădit sub influența băuturilor alcoolice și a declarat că de la amiază a consumat patru beri la iubita sa.

De asemenea, acesta a mai precizat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, situație confirmată după consultarea bazei de date.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,82 mg/litru alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunile de „conducere fără permis” și „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră