Bucovina MediaEvenimentUn tânăr de 17 ani a ajuns la spital după ce...

Un tânăr de 17 ani a ajuns la spital după ce un mopedist a dat intenționat peste el

Un tânăr de 17 ani, din comuna Marginea, a ajuns la spital, după ce un localnic în vârstă de 32 de ani a dat peste el intenționat cu mopedul.

Miercuri noapte, cei doi se se aflau la un bar din comuna Marginea. La un moment dat, între aceștia a izbucnit un conflict pe fondul unor divergențe mai vechi. Pentru a aplana conflictul, tânărul de 17 ani a plecat de la bar spre locuință, cu bicicleta. Atunci, bărbatul de 32 de ani a plecat în urmărirea sa cu un moped, iar după câteva sute de metri, l-a ajuns din urmă pe acesta, acroșându-l.

Din impact ambii participanţi la trafic au căzut în şanţul de beton de pe partea dreaptă a drumului, tânărul de 17 ani a fost rănit uşor, după care ambii au părăsit locul accidentului.

Ulterior la domiciliul tânărului de 17 ani s-a solicitat intervenţia unui echipaj medical, acesta fiind transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat faptul că, mopedul nu era înregistrat/înmatriculat.

De asemenea conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, „vătămare corporală din culpă”, „modificarea locului accidentului” și „părăsirea locului accidentului”.

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

TOP CITITE

CITEȘTE ȘI