Un tânăr de 18 ani din Moldovița a fost reținut pentru 24 de ore

AcasăEvenimentUn tânăr de 18 ani din Moldovița a fost reținut pentru 24...

Un tânăr de 18 ani din Moldovița a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru mai multe infracțiuni rutiere.

Potrivit polițiștilor, în noaptea de 20 spre 21 septembrie, tânărul a condus pe drumurile publice autovehiculul marca Skoda Fabia, care avea montate placuțe de înmatriculare, care în fapt au fost atribuite altui autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie.

La un moment dat, pe fondul lipsei de experiență și a vitezei neadaptate la condițiile de drum acoperit cu pietriș și în curbă, autoturismul marca Skoda a derapt și s-a răsturnat în curtea unei locuințe, fără a rezulta victime. Imediat, după evenimentul rutier conducătorul auto a fugit de la fața locului.

La 21 septembrie, în cadrul raziei organizate la nivelul Poliției Mun. Câmpulung Moldovenesc și valorificând informațiile obținute, polițiștii Secției 14 Poliție Rurală Vama au reușit identificarea conducătorului auto, care nu este posesor de permis de conducere.

Totodată s-a mai stabilit că autoturismul implicat în eveniment avea montate plăcuțele de înmatriculare care în fapt au fost atribuite altui autoturism. Deținătorul a montat pe autovehicul plăcuțele altui autoturism deoarece a achiziționat autoturismul pentru dezmembrări fără a avea plăcuțele care i-au fost atribuite.

În urma probatoriului administrat s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de tânăr pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat, și s-a dispus reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore.

În cursul zilei de vineri, tânărul urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și de luare a unei măsuri preventive.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite