Un tânăr de 19 ani s-a izbit cu mașina într-un stâlp

AcasăEvenimentUn tânăr de 19 ani s-a izbit cu mașina într-un stâlp

Un tânăr de 19 ani s-a izbit cu mașina într-un stâlp

La data de 18 februarie, în jurul orelor 17.30, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului au fost sesizaţi că la ieșire din localitatea Stulpicani a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Ca urmare a sesizării, un echipaj de poliţie rutieră s-a deplasat la faţa locului, iar în urma primelor verificări efectuateau stabilit că, un tânăr de 19 de ani, din comuna Ostra, în timp ce conducea autoturismul pe DJ177A, în interiorul localității Stulpicani, având direcția de deplasare Ostra către Frasin, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers, acroșând cu partea laterală dreapta stâlpul de susținere a cablurilor electrice de pe marginea drumului.

În urma impactului a rezultat vătămarea usoară a conducătorului auto.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemena, s-a procedat la testarea șoferului cu aparatul drugtest, rezultatul fiind negativ.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, (autoaccidentare) faptă prev. şi ped. de art. 196 alin. 1, din C.P.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite