Un tânăr din Botoșana a sunat la 112 să anunțe că s-a urcat beat la volan

Un tânăr din Botoșana a sunat la 112 să anunțe că s-a urcat beat la volan și a cerut să fie oprit de polițiști

Luni seară, lucrătorii de poliție din cadrul compartimentului rutier din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți, au fost sesizați de un tânăr că s-a urcat beat la volanul autoturismului marca BMW și solicită să fie oprit de către un echipaj de poliție.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și când au ajuns pe strada Tomșa Vodă, pe raza localității Solca, în dreptul unui local, au identificat pe banda de pe sensul opus autoturismul sesizat, care era pornit, pe avarii.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 23 ani, domiciliat în localitatea Botoșana.

Conducătorul auto a fost testat la fața locului cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul le-a spus polițiștilor că în urma unor discuții în contradictoriu cu părinții, a plecat de la domiciliul din localitatea Botoșana, la volanul autoturismului marca BMW deplasându-se la un bar unde a consumat băuturi alcoolice.

Ulterior de la bar, tânărul s-a deplasat în locul în care a fost identificat, unde a oprit și a sunat la 112, solicitând un echipaj de poliție.

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră