Un tânăr din Dărmănești a fost depistat la volan cu permisul suspendat după ce nu a acordat prioritate de trecere unui pieton

Un tânăr din Dărmănești a fost depistat la volan cu permisul suspendat după ce nu a acordat prioritate de trecere unui pieton.

Miercuri dimineață, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului au observat pe Bulevardul Bucovina din orașul Gura Humorului autoturismul BMW, care se deplasa din direcția Suceava către Frasin, iar la trecerea pentru pietoni din dreptul bisericii catolice, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton care s-a angajat în traversarea străzii regulamentar, de la stânga spre dreapta.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului respectiv, acesta fiind oprit pe strada Ștefan cel Mare din orașul Gura Humorului, în dreptul spălătoriei “Wash&Go”. La volan a fost identificat un tânăr de 25 ani, din comuna Dărmănești, care are permisul de conducere suspendat.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunea de „conducerea unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră