Un tânăr din Dumbrăveni a intrat cu mașina în doi pietoni, care încercau să traverseze strada

Un tânăr din Dumbrăveni a intrat cu mașina în doi pietoni, care încercau să traverseze strada. Participanții la trafic au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto, de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul pietonului de 57 de ani și de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul pietonului de 34 de ani.

Luni seară, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 178, în localitatea Ilișești, un tânăr de 24 de ani din comuna Dumbrăveni a pătruns pe contrasens unde a surprins și accidentat doi localnici de 34 de ani și respectiv 57 de ani, angajați în traversarea drumului.

Din impact a rezultat rănirea pietonilor, care au fost transportați cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Participanții la trafic au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto, de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul pietonului de 57 de ani și de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul pietonului de 34 de ani, după care la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră