luni, ianuarie 17, 2022
0.9 C
Suceava
AcasăEvenimentUn tânăr din Ipotești a comandat pe internet un telefon, dar a...

Un tânăr din Ipotești a comandat pe internet un telefon, dar a primit un aparat de tuns

- Advertisement -

Un tânăr din Ipotești a comandat pe internet un telefon, dar a primit un aparat de tuns.

Un tânăr de 25 ani, din comuna Ipotești, a sesizat faptul că prin intermediul unui site de vânzări a comandat la o persoană care s-a prezentat doar printr-un pseudonim un telefon mobil, iar în momentul când a ridicat coletul a constatat că în interior se afla o maşină de tuns.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că reclamantul a citit un anunţ în care era expus spre vânzare de către o persoană un telefon mobil de valoare mare.

În continuare persoana vătămată a ţinut legătura prin mesaje cu vânzătorul telefonului, cu care a convenit să trimită mobilul prin serviciul de curierat, iar la ridicarea coletului tânărul urmând să achite curierului suma de 800 lei.

Astfel, persoana vătămată s-a întâlnit cu lucrătorul de la societatea de curierat, a primit coletul, achitând suma de 800 lei, după cum a fost înţelegerea cu vânzătorul telefonului.

Cu ocazia desfacerii coletului, tânărul de 25 de ani a constat faptul că în interior se afla o maşină electrică de tuns înfăşurată în mai multe hârtii, și nu un telefon mobil după cum comandase. Ulterior, vânzătorul nu a mai răspuns la mesaje.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „înşelăciune”.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: